Shendet

 • Si te gatuash me vere

  - Feb 16, 2018
  Vera, kjo pije kaq e dashur për ne në një formë apo një tjetër është pjesë e tryezave tona e magjinë e saj e provojmë dhe në ato ushqime ku vera sillet si një ingredient. Le...
 • ALARM/Mos konsumoni duhan brenda mureve te shtepise

  - Feb 9, 2018
  Sipas një studimi të kohëve të fundit lëndët kanceroze të duhanit mbeten në ambjentet e shtëpive tuaja për më shumë se 6 muaj. Edhe nëse hiqni dorë nga duhani, por e keni pirë atë brenda shtëpisë...
 • Kujdes me berthamat e kajsive. Ato mund tju vrasin ne kete menyre

  - Feb 8, 2018
  Përbërja e këtyre bërthamave nuk ka të bëjë fare me “ilaçin kundër kancerit”.Kjo vjen  pas raporteve se bërthamat e kajsive po shiten si antikancerogjenë. Përkundrazi, sipas mjekëve ajo mund t’ju marrë edhe jetën personave që i...
 • Ky perberes na ben te dukemi me te rinj

  - Feb 7, 2018
  Nëse mendoni se keni nevojë të shpenzoni shumë para dhe shumë kohë për të rifreskuar dhe rivitalizuar fytyrën tuaj, ju e keni gabim. Atë që ju ndoshta nuk e dini është se ju mund të bëni...
 • Doni nje sistem imunitar te forte? Konsumoni keto ushqime

  - Feb 7, 2018
  Per nje sistem imunitar te forte, cdo njeri duhet te kete kujdes se cfare konsumon dhe kush ushqime nevojitet per njesistem imunitar te forte. Me poshte ne po ju rendisim disa prej ushqimeve qe ndihmojne per...
 • Kolla është shenjë e parë paralajmërimi: përse shfaqet dhe si shërohet më së miri!

  - Feb 6, 2018
  Ky në të vërtetë është refleksi nëpërmjet të të cilit rrugët e frymëmarrjes pastrohen nga materiet të cilat i ngacmojnë. Dallohen sipas karakterit – kollë e thatë apo kollë produktive, por edhe sipas kohëzgjatjes – kollë...
 • Maska e cila në çast heq vitet nga qafa!

  - Feb 5, 2018
  Duhet mbajtur në mend rregullën e thjeshtë: të gjitha maskat ushqyese dhe jonizuese, të cilat i vëmë në fytyrë, duhet patjetër t’i vëmë edhe në qafë. Kura e qafës nuk është më pak e rëndësishme se...
 • Sjellje që secili duhet t’i mësojë fëmijëve

  - Feb 5, 2018
  A e keni vërejtur ndonjëherë se si disa fëmijë sillen në prani të të tjerëve? Këto sjellje u janë mësuar atyre. Nëse dëshironi ti mësoni fëmijëve tuaj se si duhet të sillen atëherë shikoni një listë...
 • Duar më të buta

  - Feb 5, 2018
  Shumë njerëz kanë lëkurë të thatë, sidomos të duarve. Kjo mund të jetë një problem, veçanërisht për gratë. Për fat të mirë, ekziston një zgjidhje magjike për këtë problem. Ju mund të keni duar të buta...
 • Njerëzit preferojnë vetminë kur janë pranë vdekjes

  - Feb 2, 2018
  Njerëzit shpesh preferojnë që të qëndrojnë vetëm kur janë pranë vdekjes. Sipas akademikut Glenys Caswell, hulumtues në Universitetin e Nottingham, njerëzit kanë nën kontroll deri në një mase kohën kur ndërrojnë jetë. Disa prej tyre presin...