Bora jeshile mbulon qytetin, shqetësohen banorët

Dëbora jeshile në qytetin rus të Pervouralsk ka ngritur shqetësime të banorëve rreth efekteve të ndotjes.

Disa prej tyre mendojë se është shkaktuar nga ndotja e ambientit, mospastrimi i mbeturinave dhe nga emetimet e një fabrikë kromi në qytet.

Pamjet janë filmuar pranë një kopshti fëmijësh që ndodhet ngjitur me uzinën.

Megjithatë fabrika lokale e kromit ka reaguar duke u shprehur se fenomeni nuk ka të bëjë fare me punën që zhvillohet aty.

Facebook Comments

MineralHygienics.com

Shop at Amazon