Adelina Tahiri dhe bashkëshorti, na prezantojnë me strehën e tyre të dashurisë!

Janë martuar vetëm pak kohë më parë, duke e bërë të ditur këtë gjë vetëm pasi kishin mbaruar ceremoninë. Adelina Tahiri dhe biznesmeni maqedonas Serjoza Markov, tashmë kanë hedhur hapin tjetër si burrë e grua.

Ata sapo kanë blerë një shtëpi të re dhe tashmë kanë filluar punimet. Edhe pse është ende e papërfunduar, shtëpia duket që është tepër luksoze. Foton e ka postuar Adelina në Instagram, së bashku me shkrimin “duke u bërë gati”.

Image

 

Facebook Comments